• SOMMERSALG 50 % PÅ ALLE EGENPRODUSERTE VARER!
Varer kan hentes hos oss mandag til torsdag 09:00 - 14:00 (Ikke i skoleferier.)

3-retters middagskasse 4. juni

  • 300,-

Vi lager helgemiddagen til dere!Våre elever tilbreder en 3-retters meny under kyndig ledelse av våre lærere. Du trenger bare varme opp og servere. Middagskassen

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Del

Vi lager helgemiddagen til dere!

Våre elever tilbreder en 3-retters meny under kyndig ledelse av våre lærere. Du trenger bare varme opp og servere. Middagskassen kommer med en enkel beskrivelse for oppvarming/tilbredelse og servering.

Pris er per kuvert, bestill samme antall kuverter som dere er personer til middag.

Alle matvarer er forseglet og merket med allergener. Vi har dessverre ikke mulighet til å tilpasse middagskassene for allergier.

Meny uke 22 feirer våren med: 

Forrett 

Kalvebrissel med smørdampede neper, stekt brokkolini med Quinoa crust og hvitvinseddik-reduksjon

Laktose – nøtter- sulfitter

 Hovedrett

Kalveentercôte med ovnsbakt nykål, syltet reddik, dampede nypoteter og krydder smør

Laktose – sulfitter

Dessert

Posjert rabarbra, hvit sjokolademousse og nøttebunn

Laktose - egg – nøtter

NB; BESTILLINGSFRIST ER TORSDAG 3. JUNI KL. 24:00 OG MIDDAGSKASSEN HENTES PÅ NORSK RESTAURANTSKOLE FREDAG 4. JUNI MELLOM KL. 14:00 OG 17:00.

Bon appétit!